Zelený jíl na vlasy

Jílové produkty na vaše krásné vlasy

 

Ženy a dívky udělají pro svou krásu cokoliv. Řada z vás jistě vyzkoušela desítky kosmetických i detoxikačních přípravků až do chvíle, než poznali zelený jíl a jeho sílu. Jíl naleznete v oblasti turecké Anatolie nebo v pohoří Atlas v Maroku, znám je i jíl francouzský.

 

Na světě existuje několik barevných variací. Pro krásné vlasy lze používat především anatolský zelený jíl. Zelený jíl z této oblasti je znám svou účinností a bohatým obsahem živin. Působí jako 100% detoxikační a léčivý prostředek. V eshopu dermokil.cz lze využít nabídky na jílovou masku na vlasy a jílový balzám na vlasy. Tento minerál dodá vlasům spoustu důležitých živin, vlasy budou pevnější, krásnější a kvalitnější.
Stačí pravidelně používat řadu pro péči o vlasy. Zelený jíl jako zábal na vlasy obohatí vlasy o minerály a stopové prvky.

 

jilova-maska-na-vlasyJílová maska na vlasy

 

Jílová maska na vlasy se skládá z bentonitu a bílého jílu. Součástí je i řada vitamínů a minerálů a speciálních výtažků z bylin jako jsou růže, šalvěj, rozmarýn a další. Na vaše vlasy bude působit blahodárně zelený jíl. Zábal si uděláte jednoduše s touto maskou.

 

Masku aplikujte na mokré vlasy, přikryjte igelitem nebo ručníkem, nechte 15 minut působit a pořádně opláchněte. Vaše vlasy budou po usušení lesklé, voňavé a krásné.

 

 

 

Zelený jíl a jílová maska na vlasy jsou jedním z nejlepších přírodních produktů. Lze ji aplikovat na všechny typy vlasů. Každý typ získá mnohem lepší a kvalitnější strukturu a větší objem. Zamezí rovněž padání vlasů.

 

Zelený a bílý jíl jsou pro své výborné účinky aplikovány již po staletí. Známe také jíl červený, hnědý, šedý, okrový a žlutý. Každý má jiné účinky a hodí se pro jiné použití. Vždy však blahodárně působí na pokožku. I domácí maska na vlasy ze zeleného jílu stojí za vyzkoušení. Vyrobíte ji stejně jako masku na pleť ze šálku zeleného jílu, půl šálku vody a lžíce medu. Dále přidáte 4 lžíce odvaru z přesličky, případně 3 kapky esence Ylang-Ylang. Maska lze snadno vymýt a rozčesat. Nemusíte se jí bát. Vyrobte si řidší kašičku, kterou vmasírujte do vlasů a nechejte působit 10 – 20 minut. Poté ji smyjte šamponem.

 

 

Jílový balzám na vlasy

 

Dalším produktem je jílový balzám na vlasy s obsahem keratinu. Je určen rovněž pro všechny typy vlasů. Je složen z bentonitu a bílého jílu a dodá vlasům potřebnou pružnost, vitamíny a minerály. Používá se na vlasy umyté Dermokil šamponem. Keratin působí jako bílkovina, nerozpouští se ve vodě a vaše vlasy maximálně ochrání před nepříznivými povětrnostními vlivy. Vmasírujte balzám do vlhkých vlasů a poté umyjte vodou. Francouzský zelený jíl se používá v kosmetice řadu let. Patří mezi ty kvalitnější, stejně jako zelený jíl anatolský, který používá kosmetika Dermokil. Multifunkční zelený jíl si získává stále větší oblibu. Vzniká mnoho eshopů prodávajících zelený jíl.

 

Blog Dermokil Vám umožní získat mnoho cenných rad a zkušeností ostatních uživatelů tohoto blahodárného bahna.

 

Jak jíl vzniká?

 

Nejčastěji jde o sedimentaci. Všechny typy jílů působí ihned v ohnisku problémů a je úplně jedno, zda jde o zánět v těle nebo černé tečky, akné či mastné vlasy. Zelený a bílý jíl mají 100% přírodní účinek a zakoupíte jej jako pastu či prášek. Mimo ČR se prodává i aktivní jíl, který se používá na koupele. Používáte-li zelený jíl, upevníte si zdraví, vylepšíte si pleť, vlasy, zuby a pročistíte celkově organismus.

 

Zelený jíl na vlasy zakoupíte ve formě šamponů, balzámů i masek. Každý z těchto prostředků má své specifické vlastnosti. Nejen šampon pro růst vlasů, ale i maska nebo zábal z jílu vytvoří na vaší hlavě hustou kštici. Vlasy přestanou padat díky jílu, který dodá vašim vlasům potřebné živiny. Zábaly lze obohatit keratinem, medem, arganovým olejem, kokosovým, mandlovým nebo olivovým olejem. Všechny tyto látky působí velmi účinně jak na vlasy, tak především vlasovou pokožku. Ta nebude tak suchá, přestane se tvořit kožní maz a lupy. Vhodné jsou tyto přípravky i pro osoby, které trpí lupenkou či atopickým ekzémem. Produkty Dermokil na vlasy to jsou 100% kvalitní a přírodní výrobky, které přináší Vašim vlasům výborné vlastnosti jako pružnost a hustotu a zamezí jejich vypadávání. Barvené vlasy zůstanou o hodně déle barevné. Díky kvalitnímu zelenému jílu z Turecka nabízíme ty nejlepší přípravky. Péči si zaslouží každý náš zákazník.

 

Používáte zelený jíl?

 

Zkušenosti a názory jiných mile rádi uvítáme. Ať už si vybíráte jakýkoliv produkt, volte jej vždy s ohledem na typ vašich vlasů. Každému vyhovuje něco jiného. Podle názorů čtenářů se jíl někomu hůře, někomu lépe smývá z vlasů. Nebojte se toho, za pár dní získají vlasy na kvalitě a rozčesat půjdou mnohem snáze. Vždy je vhodné použít ještě pečující olej nebo krém na vlasy, který zabraňuje vysušení pokožky.