Zelený jíl - řešení Vašich problémů

Jíl známe především jako horninu s obsahem železa, hliníku, hořčíku, vápníku a křemíku, draslíku, fosforu a dalších stopových prvků. Známe kvalitní francouzský jíl a marocký. Zelený jíl se doluje z velkých hloubek, čímž je zaručena jeho vysoká kvalita. Jíl se v Maroku a dalších oblastech prakticky používá místo mýdla. U nás v lázních a relaxačních centrech i kosmetice zažívá boom a zákazníci jej vyhledávají stále častěji.

 

jil-dermokil-01Dermokil však přidává do svých produktů jíl přímo ze zdroje z oblasti Anatolie, jsou to směsi zeleného, bílého a růžového jílu z různých částí anatolské půdy. Přírodní jíl má povzbuzující, čistící a regenerační účinky na pokožku. Jíl Dermokil hluboce odstraňuje odumřelé kožní buňky a komedony a dodává pokožce potřebné minerály. Je skvělým pomocníkem v boji při léčbě akné. 100% přírodní turecký jíl se dá použít jako pleťová maska na obličej i na vlasy. Zelený jíl má mnoho využití i hojivých účinků a doporučujeme použít také na léčbu strií, k léčbě tvorby lupů, k detoxikaci těla pří zácpě i průjmu, k bělení zubů i k léčbě žaludečních obtíží. Dá se říci, že jíl a především anatolský je lékem na všechny naše neduhy.

 

Pro vnitřní užití, váže toxické látky, doplňuje stopové prvky. Zelený jíl k vnitřnímu užití má příznivé účinky při překyselení žaludku. Díky absorpčním a adsorbčním schopnostem váže na sebe toxické látky a škodlivé mikroorganizmy. Nevstřebává se v organizmu. Doporučuje se užívání po dobu 3 týdnů. Tuto kůru je možné zopakovat každé 3 měsíce. Při dlouhodobém úžívání, max. však 1 rok, dochází k celkové detoxikaci organizmu. Zelený jíl detox značně usnadněje. Nemusíte se trápit složitými dietami. Správným použitím své tělo dokonale očistíte a připravíte na hubnutí. Rozprouděte svůj metabolismus.

 

Aplikace jílu je jednoduchá, jíl smíchejte s vlažnou vodou či olivovým olejem, abyste získali pastu, kterou aplikujte na pleť, vlasy nebo tělo. Nechte působit 10-15 minut a poté jemně opláchněte vodou dokud Vaše pleť nebude čistá. Jíl používejte jednou týdně. Pro ještě lepší účinnost nakonec aplikujte Dermokil hydratační krém. Vynechejte oblasti kolem očí. Zelený jíl můžete rozmíchat také s jinými esenciálními oleji, např. se šalvějí, rozmarýnem, tymiánem či propolisem. Při užívání vnitřně rozmíchejte 3 g zeleného jílu (tj. 1 zarovnaná kávová lžička) ve 100 ml vody a nechte několik hodin louhovat. Po vylouhování vypijte. Nápoj užívejte 1x denně a pijte pouze výluh, nikoliv sedlinu. Při vnitřním užívání není vhodný pro děti, těhotné, kojící ženy nebo pro osoby užívající léky. Neslouží jako náhrada pestré stravy. Pití nápoje připraveného z vylouhovaného jílu napomáhá k léčbě hemeroidů, dny, artrozy, poúrazovým stavům, poruchy sexuální výkonnosti a dalším mnohým i závažným potížím.

 

Jíl je také známý jaké mýdlový kámen či jílové mýdlo. V oblasti Maroka a dalších oblastí se používá na mytí pouze tato látka, která je mimořádně zdraví prospěšná. Pomáhá udržet Vaši pokožku svěží celý den. Už nemusíte chodit ke kadeřníkovi, z pasty připravené z jílu si můžete udělat regenerační zábal na vlasy i doma. Jste unaveni z práce, vystresovaní a bez energie? Přidejte si do koupele tento zázračný jíl, zbaví Vás stresu i napětí. Zábal můžete použít i na křečové žíly, popáleniny, na játra, ledviny, na bolesti šíje, zad, revmatismus a dokonce i na lupenku a bradavice. Dále odstraní zelený jíl atopický ekzém, který je strašákem mnoha lidí. Zelený jíl, koupel a jemná masáž pomáhají odstranit z těla odumřelé buňky kůže. Budete se cítit mladší a svěží. Získáte hedvábnou pokožku.

 

Jdete si zelený jíl koupit? Sháníte nebo chcete vyzkoušet zelený jíl?


Kde koupit zelený jíl vám rádi poradíme. 100% přírodní jíl můžete zakoupit v Praze ve výdejním místě našeho eshopu i na webových stránkách.
Již brzy bude k dostání i v lékárnách. Vždy si vybírejte osvědčeného dodavatele a zjistěte si zemi původu, odkud jíl pochází.

 

Pokud již máte se zeleným jílem zkušenosti, můžete nám napsat i recenze nebo přispět do naší diskuze.

 

Cena zeleného jílu je u nás nejnižší na českém trhu a zakoupíte ho v různých formách, od prášku přes různé krémy v tubách či pasty. Můžete tak vytvořit zelený jíl zábal, zelený jíl koupel a spoustu dalších užitečných přípravků pro vaše zdraví a krásu.

 

Mnoho výrobků z jílu si lze vyrobit i doma. Zelený jíl a bílý jíl smíchejte s medem, arganovým olejem, trochou keratinu či jinou látkou nebo bylinkami a máte skvělý šampon, který udělá zázrak na vaší hlavě v podobě lesklých a silných vlasů a na krátké vlasy vám postačí jedna lžíce této směsi. Rovněž si můžete umíchat pleťové masky, relaxační zábaly a mnoho dalších produktů. V kupovaných produktech se mísí jíl s bentonitem a keratinem a dalšími látkami.

 

Pokud používáte produkty a zelený jíl z vlastních zásob, nezapomeňte, že je již po jedné aplikaci vzhledem k velmi silnému detoxikačnímu účinku nepoužitelný. Jíl v kombinaci s vodou stále pracuje a proto se hlídá množství bakterií, které se v něm tvoří. Uděláte-li si detoxikační zábal, nezapomeňte jíl řádně z těla omýt a již podruhé nepoužívat.