Zbavte se akné pomocí jílu

Akné je jednou z nejčastějších kožních chorob, jedná se o zánětlivé onemocnění mazových žláz a vlasových váčků podmíněné nadměrnou tvorbou mazu. Objevuje se v oblastech se zvýšenou tvorbou mazu, tedy na obličeji, šíji, zádech a horní části hrudníku. Tvorba mazu je závislá zejména na hormonálních vlivech. Akné postihne téměř všechny mladistvé v období puberty, v některých případech ale přetrvává až do dospělosti.

 

jíl Dermokil na akné

Mazové žlázy jedinců trpících akné mají zvýšenou vnímavost k mužskému pohlavnímu hormonu testosteronu podmiňujících nadměrnou tvorbu mazu, který se ve větší míře tvoří v pubertě. U dívek a žen dochází ke zhoršení akné před příchodem menstruace. Během těhotenství se akné naopak zlepšuje. V kožním mazu se nachází bakterie podporující jeho tvorbu. Proto při přemnožení bakterií dochází k tvorbě zánětu. Vznik akné podporuje používání nevhodných kosmetických přípravků a některých léčiv a často i nadměrná hygiena.

 

Existují různé druhy akné

 

Nejmírnější forma je tvořena pouze menším počtem bělavých papulek, které ojediněle zhnisají, a jejich okolí zarudne. Po zhojení nezůstane na kůži žádná známka předchozího výskytu akné. Při hojném výskytu komedonů a průniku zánětu do hloubky se vznikem bolestivých uzlů je onemocnění těžší. U této formy je společně s obličejem postižený i hrudník, ramena a horní partie zad. Při rozšíření zánětu do hloubky je vysoké riziko vzniku jizev. Kůže se již nedokáže zcela úplně zhojit. Pokud se na tváři vyskytují bolestivé hrboly s hnisavou sekrecí, jedná se o závažnější formu akné. Píštěle se hojí vznikem jizev. Jizvy jsou zbytnělé, vystouplé a svým rozsahem přesahují původní rozsah akné. Jejich červenofialová barva časem bledne na šedorůžovou.

 

Zbavte se akné pomocí jílu

 

Přírodní jíl má čistící a regenerační účinky na pokožku. Jíl hluboce odstraňuje odumřelé kožní buňky a komedony a dodává pokožce potřebné minerály. Úspěšně pomáhá v léčbě akné. Zvlášť účinné jsou pleťové jílové masky na problematickou a mastnou pleť. Speciální maska s jílem pro mastnou pleť je plná minerálních látek a vitamínů. Maska čistí póry a vyrovnává vylučování tuku. Pomáhá k posílení a regeneraci pokožky, která tak získá zdravější a mladistvý vzhled. Maska s jílem obsahuje také bylinné výtažky z mandlového oleje, růžové vody, zeleného čaje a vitamíny A, B a E. Jílová maska je efektivním řešením proti pupínkům, komedonům, akné, skvrnám a odumřelým kožním buňkám hned při prvním použití.

jílová maska Dermokil pro problematickou pleť

Aplikujte silnější vrstvu na důkladně vyčištěnou pleť a vyhněte se oblasti kolem očí. Nechte 15 minut působit a umyjte pleť teplou vodou. Následně naneste na pleť vhodný hydratační krém pro Váš typ pleti. Používejte jednou až dvakrát týdně. Na trhu jsou k dostání masky s jílem na mastnou pleť a masky s jílem na problematickou pleť. Zelený jíl pleťová maska pomáhá všem typům pleti, aby byla vláčná a bez nežádoucích problémů. Vyzkoušejte také masku na černé tečky, která dokonale vytáhne z pleti všechny nečistoty.

 

Zelený jíl na akné je jednou z nejstarších látek používanou člověkem již v dávném starověku. Umí absorbovat škodlivé látky nahromaděné v těle a vyloučit je ven. Látková výměna kationtů je jednou z jeho nejlepších schopností. Zelený jíl je debakterizovaný a těží se ve velkých hloubkách.

 

Jíl lze používat zevně i vnitřně. Při vnitřním užívání není vhodný pro těhotné ženy a děti. Zelený jíl na akné či atopický ekzém funguje prakticky okamžitě. Pleťové masky si rovněž můžete vyrobit i doma. Stačí jíl smíchat třeba s olivovým olejem nebo vodou a můžete ho aplikovat rovnou na pokožku. Po pár minutách jej dobře smyjte. Vaše pokožka bude hladší. Důležité je používat také vhodný ošetřující krém podle typu vaší pleti.

 

Francouzský zelený jíl na akné je perfektním způsobem jak se jednou provždy zbavit tohoto vleklého problému. Chcete-li se zbavit akné, je vhodné upravit také jídelníček. Akné často vylepší vynechání mouky, sacharidů, zejména bílého cukru, čokolády a dalších sladkostí. Vynechte také mléčné výrobky a tvaroh. Denně jsou povoleny maximálně čtyři dcl mléka. Důležité je také omezit alkohol a nekouřit. Nikotin způsobuje horší zásobování pleti kyslíkem.

 

Při akné není dobré se dotýkat obličeje. Do pupínků se může rozšířit pot, špína a různé bakterie a bude vypadat hůře. Aby, jste se vyhnuli léčbě antibiotiky, naordinujte si masky a zábaly ze zeleného jílu. Pravidelným používáním se problému zbavíte jednou provždy. Vyzkoušet můžete také tělový peeling, pokud vás trápí akné třeba na zádech.

 

Léčba akné je velmi zdlouhavý proces, ale díky francouzskému jílu a správnému dodržování životosprávy to jistě zvládnete.

 

Vyzkoušejte jíl nejen na akné, ale i celulitidu, strie, detoxikační kůru, tělový peeling. Chcete vyzkoušet zelený jíl? Zkušenosti zákazníků najdete na internetu v nejrůznějších recenzích a dotaz. Můžete si vyrobit mnohé výrobky i doma. Suroviny jsou snadno dostupné za výborné ceny. Tyto bio produkty si však dělejte v menším množství, aby, jste je stihli spotřebovat. Zelený jíl můžete koupit na našem eshopu dermokil.cz Najdete zde nejen kosmetiku na akné, pleťové masky na suchou, mastnou i citlivou pleť, ale také řadu kosmetiky na vlasy, zelený jíl koupel a spoustu dalších užitečných výrobků pro celou rodinu.