Vyzkoušejte sílu přírody

Jíl, to je čistě přírodní a maximálně účinná látka. Zelený jíl je obohacen o detoxikační vlastnosti. Použijte ho na tělo i pro očistu zevnitř. Eshop Dermokil nabízí řadu tělové kosmetiky pro krásu vašeho těla a pleti.

 

Jíl je jedna z nejstarších surovin. Ve státech, kde se těží ji používají od pradávna. Je obrovským zdrojem hořčíku, železa, fosforu, sodíku, titanu, manganu a dalších minerálů.

 

Krém na ruce
Vyrobte si vlastní krém obsahující anatolský nebo francouzský zelený jíl nebo naopak vyzkoušejte řadu kvalitních produktů.


S krémem na ruce řady Dermokil budou vaše ruce jako v bavlnce. Ruce jsou nejvíce namáhané, ať už v práci, na zahrádce nebo při mytí nádobí, kdy díky jaru a dalším prostředkům dodáváte tělu nežádoucí chemické látky. Rukám nesvědčí ani příliš horká voda nebo mýdla s příliš vysokým pH.
Vaše ruce potřebují dokonalou péči a zaslouží si luxus v podobě jílového krému. Krém na ruce můžete používat podle potřeby.


Jemně jej vmasírujte do rukou, případně na lokty, kde se tvoří suchá kůže. Dopřejte svým rukám péči jakou si zaslouží. Ruce jsou vaší vizitkou a proto si zaslouží maximální péči. Mimo manikúry je potřeba ruce pravidelně hydratovat, nehty pilovat, zatlačit jemně kůžičku. Jednou týdně používejte peeling. Zkuste peeling z jílu. Kůže na rukou je křehká a je potřeba o ni neustále pečovat. Kvalitní jílový hydratační krém vytvoří na ruce ochranný film.


Krém na ruce aplikujte 4 – 5 x denně. Večer přidejte tlustou vrstvu. Ruce občas ponořte také do teplého olivového koleje a zatlačte kůžičku okolo nehtů pomerančovým dřívkem. Nestříhejte ji, ani netrhejte, mohli by jste si způsobit zánět, který se těžko a bolestivě léči.

 

Tělový peeling
Se suchou pokožkou, lupénkou, atopickým ekzémem a jinými kožními neduhy čas od času bojuje každý. Co takhle vyzkoušet jílový peeling?
Peeling z jílu je fantastickým produktem, který vás zbaví celulitidy, akné a dalších problémů kůže na celém těle. Mimo tyto části těla je peeling vhodný také na drsnou kůži na patách. Pokožka získá zdravý vzhled, rovnováhu a budete vypadat mladistvěji. Tělový peeling obsahuje drobná zrníčka jílu, kterým se obrousí suchá a odumřelá kůže na těle, vyhladí se nerovnosti jako celulitida. Kdo chce vypadat krásně, používá tělový peeling.

 

Jak často?
Peeling používejte pravidelně třeba jednou týdně, jednou za čtrnáct dní. Jaké má peeling použití? Snadno si rozetřete silnou vrstvu peelingového krému na tělo a po 15 minut nechte působit. Poté jej vydrhněte peelingovou rukavicí a umyjte.

 

Tělové mléko
Pro krásné tělo a hladkou pokožku je potřeba používat tělové mléko. Jílové tělové mléko vaši pokožku plně hydratuje a dodá ji potřebné živiny.
Mléko ze zeleného jílu je vhodné pro všechny typy pokožky. Obsahuje mnoho vitamínů a napomáhá odstranění strií. Můžete ho použít také po opalování pro zklidnění pokožky. Tělové mléko se dobře vstřebá a nezanechá na pokožce mastný film.

 

Tělová mléka, tělový peeling i krém na ruce si můžete vyrobit z jílu i sami. Nicméně nedosáhnete přesné kvality těchto výrobků.
Zejména s domácím peelingem zacházejte opatrně, aby nedošlo k přílišnému obroušení kůže. Kosmetika Dermokil je na bázi přírodních látek. Neobsahuje parabeny ani žádné chemické konzervanty. Pro dosažení kýžených výsledků dodržujte postup pro aplikaci a kosmetiku používejte pravidelně, podporujte ji dalšími produkty s obsahem jílu. Pleťovou masku můžete používat zároveň s jílovým zábalem na celé tělo.

 

Recenze, tipy a zkušenosti vám poskytne i blog, konkrétně články na téma „zelený jíl“. Kvalitní výrobky z jílu, ať už jde o zelený jíl francouzský, marocký či anatolský mají ve světě obrovský úspěch. Díky svým vlastnostem jsou perfektním detoxikačním i léčivým prostředkem pro boj s nejrůznějšími nemocemi, suchou kůží, celulitidou, i když se necítíme dobře vnitřně.

 

Mimo tradiční kosmetiky lze používat i prostředky jako je bělící zubní pasta bez fluoru obsahující zelený jíl či maska na černé tečky.
Velmi oblíbené je jílové mýdlo. Jíl je prakticky bahno, které lze použít zevně i vnitřně. Jíl existuje v několika barevnách variantách. Každá z nich má jiné vlastnosti. Zelený jíl je detoxikační, červený, bílý nebo šedý. Jaký chcete vyzkoušet vy? Všechny působí na pleť blahodárným způsobem bez potřeby dodávat tělu jakoukoliv chemii.

 

Všechny tyto výše uvedené produkty využijete jak v domácím prostředí, tak v kosmetických salonech, lázních, wellness, masážních salonech a mnoho dalších místech spojených s péči o pleť a tělo. Jíl lze obohatit o další přísady jako jsou vonné silice a extrakty bylinek, oleje arganový, mandlový, olivový, kokosový nebo třeba med. Všechny tyto látky vaši pleť hydratují a zbaví škodlivých látek. I vy si můžete vymíchat vlastní jílovou koupel. 3-4 lžíce jílu vsypte do vany plné teplé vody a přimíchejte 1-2 lžíce koupelového oleje.

 

Koupel působí příznivě na suchou pokožku a kožní problémy. Ta není přesušená ani přecitlivělá. Poté aplikujte jílové tělové mléko, pleťovou masku či jílový pleťový krém. Ideální je dát si koupel večer po únavném dni, aby se vyplavily škodlivé látky i veškerý stres.

Následná aplikace tělového mléka má na vaši kůži vytvořit příjemný a hebký pocit.