Vánoční balíčky se slevou pro všechny

Připravili jsme pro vás různé typy Vánočních balíčků ze kterých si vybere opravdu každý.

 

Péče o pleť

 

Jedním z Vánočních balíčků je kosmetický balíček"Péče o pleť", který je určen převážně pro ženy. Najdete v něm 100% arganový olej a anti-age denní a noční krém.

 

Arganový olej můžete na pleť používat nejen ráno nebo večer, ale i během celého dne, a to jak na pleť, tak na ruce. V zimním období je možné použít arganový olej i na popraskané rty.

 

 

 

Péče o vlasy

 

Pro ty, kteří věnují velkou péči vlasům, mají je málo vyživené, mastné nebo naopak suché, je tu balíček "Vlasová péče", který obsahuje vyživující šampon s arganovým olejem, vyživující olejíček z několika druhů olejů, který určen speciálně pro vlasy a nakonec oblíbený marocký jíl, který si oblíbily zejména ženy trpící mastnými vlasy.

 

Marocký jíl můžete použít i pro přípravu pleťové masky. Smíchejte jíl s trochou minerální vody a přidejte Vás oblíbený olejíček nebo esenci a naneste na pleť. Po 10 minutách smyjte a aplikujte Vás oblíbený krém nebo olej.

 

 

Arganový olej kosmetický ale i do jídla

 

Dále tu máme dva balíčky "Duo Arganový olej", a to buď ve větší nebo malé velikosti. V balíčku jsou oba arganové oleje - jak kosmetický, tak potravinářský. Arganový olej kosmetický můžete použít na pleť, na tělo, na vlasy, na poporodní strie, čerstvé jizvy nebo popáleniny. Arganový olej dále napomáhá při léčbě kožních problémů jako třeba atopické ekzémy nebo lupénka.

 

Potravinářský olej naopak můžete použít do salátů, na masa či ryby nebo do kuskusu. Olej však dávejte až nakonec zastudena, aby neztratil potřebné látky a vitamíny.

 

 

Luxusní kosmetika z Opuncie

 

Dalším balíčkem, který je určen převážně pro ženy, je balíček "Set Opuncie", který je vhodný na pleť, která již trpí vrásky. Najdete v něm 30 ml nejvzácnějšího oleje světa - tedy opunciového oleje, dále noční krém z opunciového oleje (obsahuje též arganový olej) a nakonec mýdlo z opunciového oleje, které je vhodné jak pro tělo, tak pro obličej a je hluboce hydratační.

 

Bio opunciový olej doporučujeme aplikovat, stejně jako noční krém, večer po odlíčení. Noční krém obsahuje několik druhů přírodních olejů a je tak hluboce hydratační.

 

 

 

Syrský balíček Aleppo 

 

"Vánoční kosmetický balíček Aleppo" je balíček přírodní kosmetiky z vavřínového oleje, kterou pro vás dovážíme až ze Sýrie.

 

Vánoční balíček obsahuje pravé mýdlo Aleppo s vysokým obsahem vavřínového oleje - 55%, tekuté mýdlo Aleppo a sprchový gel Aleppo. Pokud jste ještě neměli možnost tuto kosmetiku vyzkoušet, kupte ji nyní s výraznou slevou.

 

 

Péče o tělo s arganovým olejem

 

Vánoční balíček "Péče o tělo" obsahuje produkty s arganovým olejem určené pro tělovou péči.

 

V balíčku najdete tělové mléko s arganovým olejem, krém na ruce a nohy s arganovým olejem a arganové mýdlo.

 

Dopřejte Vaší pokožce tu správnou výživu s produkty z arganového oleje a dalších přírodních olejů.

 

 

 

Orientální Hammam sada

 

Dalšm Vánočním balíčkem, který nabízíme je balíček Hammam produktů ve kterém naleznete orientální hammam osušku, peelingovou rukavici Kessa, orientální měděnou misku na Hammam a arganové mýdlo.

 

Udělejte si orientální lázně Hammam přímo u Vás doma.

 

Podívejte se i na naše další Vánoční balíčky Jílové kosmetiky na našem eshopu Dermokil.