Je libo puding s arganovým olejem?

Rádi byste ochutnali nějaký netradiční dezert? Dáme Vám tip kde dělají výborný mangový puding s arganovým olejem.


Určitě jste již slyšeli o takzvaném "RAW" jídle. Co to vlastně znamená? RAW nebo také "syrová strava" je poslední dobou hodně diskutovaný pojem.
Jedná se o stravu, která neprošla tepelnou úpravou (konkrétně zahřátím nad 42°C). Strava je tedy plná aktivním enzymů, minerálů, vitamínů a dalších kvalitních živin. Jakákoliv tepelná úprava nad tuto teplotu, ať už je to vaření, dušení, smažení nebo grilování, ničí výživové hodnoty těchto potravin.
Raw pokrmy, ať už jsou to polévky, hlavní chody nebo dezerty, se však přesto dají připravit tím způsobem, aby na první pohled vypadaly tak, jak jste na ně zvyklí, tedy lákavě, chutně, ale především zdravě.

 

cukrarna sweet secret of raw

No a kam se tedy vypravit na syrové pokrmy? V Praze naleznete několik restaurací, které tuto kuchyní nabízí. Nás však zaujala cukrárna Sweet Secret of Raw, která spadá pod restauraci Secret of Raw. Cukrárna se nachází v Rumunské ulici na Praze 2 a působí velmi útulným a přátelským dojmem. Nabízí široký výběr dezertů, čajů i káv.

 

Zajít si sem můžete třeba na snídani, kterou cukrárna podává již od 8 hodin ráno, nebo večer na skleničku organického vína a raw sýry.

 

 

 

mangovy puding s arganovym olejem

 

 

 

Pokud tuto cukrárnu navštívíte, rozhodně Vám doporučujeme ochutnat cappucino z matcha tea a k tomu mangový puding s ořechy a arganovým olejem Smilargan

 

Budeme se těšit na Vaše dojmy, které můžete psát do komentářů níže.

 

Dobrou chuť ! 

 

Váš Smilargan

 

zdroj: http://www.sweetsecretofraw.cz/