Jak na šediny s barvící pastou

Jak na šediny s barvící pastou s obsahem jílu

 

Trápí vás šediny a nevíte, co s tím dělat? Obyčejné barvy nejsou dostatečně krycí a navíc příliš rychle odrůstají? A co kdyby existovalo něco, co vás zbaví problémů se šedinami a zároveň dodá vašim vlasům všechny podstatné živiny a podpoří jejich zesílení?
Ano, něco takového skutečně existuje a jedná se o barvící pastu s obsahem přírodního anatolského jílu. Jaké má výhody a jak se používá? To se dozvíte v tomto článku. 

 

Přírodní přípravek proti šedivění vlasů

 

Velkou výhodou čistě přírodního přípravku proti šedivění vlasů je fakt, že neobsahuje žádné škodlivé nebo zatěžující látky. Jedná se o čistě přírodní přípravek s obsahem anatolského jílu. Již poměrně dlouhou dobu, hlavně v oblastech Turecka, je přírodní jíl oceňovanou látkou v péči o pokožku, ale i vlasy. Obsahuje cenné minerály a vitamíny, které pomáhají zpomalovat procesy stárnutí a působí preventivně proti tvorbě ekzémů nebo lupů. Skvěle se také hodí do barvící pasty proti šedivění vlasů, kde poskytnou kompletní spektrum všech důležitých látek a stanou se hlavní složkou, díky které budou vaše vlasy krásné, zdravé a přirozeně vypadající.

 

Výživa pro vlasy

 

Barvící pasta proti šedinám je obohacená i o vitamín E. Jedná se o přirozený mix různých složek s barvícími účinky a anatolským jílem, který pomáhá poskytovat výživu a důležité látky pro zpevnění, výživu a dlouhotrvající barvící efekt. Vitamín E pomáhá udržovat vlasy ve velmi dobré kondici a díky tomu budou vypadat mladší. Přirozený lesk, zdraví a vitalita vašich vlasů nenechají nikoho na pochybách, že jste mnohem mladší, než se je váš skutečný věk.

 

Už žádné chemické barvy

 

Konečně nastává okamžik, kdy můžete říct stop všem těm chemickým barvám, které obsahují nepříliš prospěšné sloučeniny, jako je amoniak, parabeny, oxidanty nebo peroxid. Nejen že uděláte něco pro své zdraví, ale pomůžete i životnímu prostředí a značně snížíte ekologickou stopu, kterou zanechává váš běžný život.

 

Zastavte čas

 

Používáním přírodní pasty z anatolského jílu proti šedivění vlasů dosáhnete toho, že budete vypadat stále velmi dobře. Pomocí této jednoduché techniky, kdy si zvládnete vlasy nabarvit sami doma, si dokážete ubrat až několik let. Stačí si pouze vybrat vhodný odstín a pustit se do toho. Po pár aplikacích poznáte výrazný rozdíl a vaše vlasy budou vypadat, jako kdyby nikdy ani šedivé nebyly. Až se vás budou ptát, jak jste dokázali zastavit čas a udržet si takto dokonalé vlasy, stačí říct, že víte, co je pro ně dobré. Přírodní kosmetika a barvící pasta bez obsahu nebezpečných chemických látek je vhodnou cestou, jak dokázat téměř nemožné a doslova se probudit o několik let mladší.

 

Velmi jednoduchá aplikace

 

Nebaví vás chodit každý měsíc ke kadeřnici a nechat si barvit vlasy, abyste schovali nelichotivé šediny? Už to dělat nemusíte. Stačí si zakoupit balíček pasty proti šedinám s obsahem anatolského jílu a skvělého výsledku dosáhnete i sami doma. Aplikace je velmi jednoduchá. Nejdříve si umyjte vlasy a nechte je uschnout. Následně do suchých a čistých vlasů aplikujte pastu. Protože má pasta poměrně silné barvící účinky, je rozhodně dobré používat rukavice. Barvu pečlivě rozetřete po celé délce vlasů. Pro přesnější aplikaci na všechny vlasy použijte hřeben, který bývá přímo v balení. Doba působení je přibližně 20 minut. Po uplynutí této doby vlasy důkladně opláchneme. V případě, že se nejedná o první aplikaci barvy a chcete pouze překrýt šediny, které se objevují u kořínků, stačí aplikovat barvící pastu do této oblasti a snadno sjednotíte odstín se zbývajícími vlasy. Ušetříte si tak barvící pastu, čas i námahu, než kdybyste poměrně zbytečně barvili celou hlavu zcela od začátku.

 

Jak často barvící pastu používat?

 

Pro skvělé výsledky, které budou vypadat přirozeně a budou snadno udržitelné, je vhodné používat barvu po zhruba každých 6 až 8 umytí vlasů. Záleží na tom, jak hodně chcete skrýt své šediny a jak hodně se barva vymývá. V každém balení je obsažení přibližně tolik barvy, kolik vystačí na 3 nebo 4 aplikace po celé délce středně dlouhých vlasů. Při barvení pouze určených šedých míst se může frekvence používání o něco prodloužit a také vám jedno balení vydrží mnohem déle.

 

Myslete na to, že tento přírodní přípravek je mnohem lepší variantou, než jsou běžně prodávané barvy. Ty díky obsahu chemických látek nejen že ničí vaše vlasy, ale narušují i struktury pokožky, což může vést ke vzniku lupů nebo ekzému. Oproti tomu přípravek s obsahem anatolského jílu se postará o dostatečnou výživu a zajistí přísun minerálních látek a vitamínů, které podpoří přirozenou obranyschopnost a kvalitu vlasové pokožky i vlasů samotných.